Sangkoret Freidig er et blandet kor som har korøvelser hver mandag fra kl.19.00 - kl. 21.30 på " Gamle Bergenhus " skole i Rakkestad kommune. Om du er sopran eller alt, tenor eller bass så er alle stemmegrupper velkommen. Kjenner du noen i koret kan du ta kontakt, eller du kan stikke innom en tur når vi har øvelse. Du kan også sende en mail ! Greit det vel ? -
Da sees vi da !

Velkommen til hjemmesiden vår

Koret sang i St. Patrick`s Cathedral i Dublin

Fra 15 - 18 september 2011 var hele koret med sine respektive på tur til Dublin. Koret var nesten fulltallig og tilsammen var vi 50 stykker som koste oss sammen disse dagene.

Koret sang i to kirker og den første var en av de eldste kirkene, St. Patrick`s Cathedral, hvor vi fremførte en Lunsjkonsert. Dvs. at folk som var inne i kirken kunne vandre rundt, eller sette seg ned å høre på korsangen. Noe mange gjorde. Dette var nytt for oss og vi følte at det var noe vi kunne tenke oss å gjøre om igjen.

På lørdag deltok vi på en katolsk messe. Det var i den største kirken i Dublin, St. Mary's Pro Cathedral. Her fremførte vi fire sanger, som så ut til å begeistre de tilstedeverende. En ny og flott opplevelse for koret.

Koret må også berømme sin eminente dirigent Else Haug og hennes mann, Roger Olstad som spiller piano for oss. Smiler stort
Ellers var vi på mange andre steder under oppholdet. Bl.a deltok koret på en "Irsk Aften"- mye å se på, god mat og godt drikke, så alle var fornøyde da vi forlot hotellet tidlig på søndagsmorgen.

Koret vil også takke turkomiteen med Håvard i spissen som gjorde en flott jobb. Smiler stort