En alltid blid, humørfyldt og positiv korleder er vi så heldige å ha i koret vårt!

Hei alle kormedlemmer!

 

Hei alle korvenner!

Så er sangerhøsten kommet godt i gang. Vi var igjen så heldige å få delta på årets Panoramakonserten i Bibliotekstes aula i Fredrikstad – et fantastisk sted å syngeJ

Det ble en flott opptreden og vi fikk høre mange andre flinke kor og deres repertoar, håper vi kan gjøre dette neste år igjen! Takk for opplevelsen.

 

Nå er det snart jul og vi har startet innøving av årets julesanger.

Vi ønsker oss gjerne flere medlemmer og herrer er spesielt velkommen!

Sangkoret Freidig jubilerer neste år og planlegger et spennende jubileumsårJ

 

Dersom du har spørsmål om det å synge i kor ta kontakt med vår dirigent Else Haug (916 84 220)

Hvis du går og lurer – ja, så er det aldri for seint å begynne – kom og prøv en korkveld hos oss - helt uforpliktende!

Vi øver hver mandag fra kl. 19 – 21.15 på gml Bergenhus skoleJ

 

Med vennlig hilsen

Pia Bråthen (975 84 157)

 

.................................................................................................................................

 

 

Tusen takk for et innholdsrikt 2016!

Nå har vi akkurat hatt et årsmøte og jeg vil nok en gang takke for tilliten dere har til meg som korleder! Med så mange positive medlemmer går det veldig greit å drifte dette koret.

Dette året vi går inn i nå byr også på interessante oppgaver med bl.a.konserten vi skal ha i april med Maria Arredondo og Torstein Sødal. Dette gleder vi oss til. Så blir det vel kanskje en tur til Drøbak i sommer og håper det blir like bra som i 2016. Så har vi julekonserten i Rakkestad kirke i desember som Freidig har ansvaret for. Mellom der skjer det helt sikkert også noe spennende. Bl.a. skal vi også i år synge på et "Låvebryllup". Noe som var vellykket forrige gang! Vi får også noen helgeseminarer i løpet av året. Så vi har nok å henge fingrene i. Samtidig vil jeg takke dirigenten vår som stemmemessig greier å ta ut det beste i oss og styret som alle gjør en god jobb!

Hilsen Pia!