En alltid blid, humørfyldt og positiv korleder er vi så heldige å ha i koret vårt!

Hei alle kormedlemmer!

Vi i styret, i samråd med Else har valgt å avslutte øvelser for i år. Vi gir oss mens leken er god😅og i tillegg kom det nye retningslinjer fra kommunen i går

 https://www.rakkestad.kommune.no/rakkestad-kommune-stenger-badet-kinoen-ungdomsklubben-mm-pr-03-12-20.6351201-525308.html

Jeg vil på vegne av styret få ønske dere alle en fin førjulstid og takke for fine sangøvelser sammen med dere! Vi sender ut informasjon om oppstart, men det blir tidligst 11.januar.

Til dess ønsker jeg dere alle sangere en Fin Julehøytid og et Riktig Godt Nytt År når dette kommer!

Pia!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da ønsker jeg alle medlemmer til et nytt sangerår og vi har litt å henge fingerene i utover.

Jeg takker for et hygglige årsmøte og tilliten som ble vist meg igjen som leder av koret.

Våren 2020 blir som sagt et innholdsrikt semester med festival , seminar, konserter og tur til Tallin i mai, så vi har mye å glede oss til!

Allerede 1. februar skal vi på Ljomfestival og 26. mars skal vi ha konsert i Rakkestad kirke sammen med Knut Anders Sørum og han kan du lese litt mer om under her.

 

Knut Anders Sørum (født 12. april 1976) er en norsk komponist, musiker og sanger fra Øverskreien på Østre Toten. Han vant den norske Melodi Grand Prix 2004 med låten «High»[1] og representerte Norge i Eurovision Song Contest 2004 i Istanbul. I finalen endte han på sisteplass, med tre poeng fra Sverige.[2][3] Han har også vært den mannlige vokalisten på Skal vi danseTV 2 [3] og deltok i The Voice på TV 2 i 2012. Høsten 2016 vant han finalen i NRKs Stjernekamp foran Nicoline Berg Kaasin.

Knut Anders Sørum ble kjent for sin «soul på totning» etter at albumet Ting flyt utkom i 2013. Dette er et album med ni originalskrevne sanger i soulsjangeren på totendialekt. Den inneholder også en oversettelse av John Legends «Stay with you», som på totendialekt ble til «Bli ved deg». Sangen fremførte han også i finalen på Stjernekamp, der han vant i 2016.

I 2010 gav Sørum ut sitt første soloalbum, en rekke tolkninger av Alf Prøysen sine viser.

Diskografi

 Pia.

Våren 2020 ble ikke som planlagt med et innholdsrikt semester, med festival, seminar, konserter og tur til Tallin i mai, så vi hadde mye å glede oss til, men koronatida stoppet det hele. Allikevel fikk vi i alle fall til noen stemme og sangøvelser inne i mellom og det tror jeg med sikkerhet jeg kan si har vært vellykket! Så takk til dere at vi greide å få til det!

Da vi går inn i ferietiden for de aller fleste, ønsker jeg alle medlemmer en riktig god sommer. Det blir en lærerik høst og så håper vi at konserten med Knut Anders blir mulig å gjennomføre våren 2021.

Pia